Even voorstellen: Marjolein Spruit

Wij stellen regelmatig één van onze collega's aan u voor. Deze keer is dat Marjolein Spruit.

Marjolein is hypotheekadviseur en geeft advies over (bancaire) lijfrentes. Daarnaast is Marjolein ook één van onze adviseurs voor de Regiobank. Voor de Regiobank adviseert zij relaties over bijvoorbeeld het openen van rekeningen en staat zij klaar om eventuele vragen te beantwoorden etc. 

Marjolein achter de balie
Nieuws
Datum: 27-06-2024

Marjolein werkt inmiddels 7 jaar bij ons kantoor. Marjolein is getrouwd met Arno en samen hebben zij twee kinderen, Ferdi en Iwan.

Veel van onze relaties uit Montfoort kennen haar wellicht ook van het vrijwilligerswerk dat zij doet.

Zo is zij onder andere secretaris van carnavalsvereniging Les Femmes des Coeurs en was ze het afgelopen carnaval zelfs stadsprinses. Daarnaast zit ze in het bestuur van Stichting Vrienden van de Soos en organiseert ze met 5Seasons belangeloos feesten voor middelbare scholieren.   

Voor ons kantoor verzorgt  Marjolein verschillende workshops voor de Regiobank. Onlangs heeft zij twee gastlessen 'Bank voor de klas' gegeven aan scholieren op de basisschool (groep 5/6 en groep 7). De workshop 'Veilig bankieren' heeft zij al een aantal keer verzorgd. In het najaar staat weer zo'n bijeenkomst op het programma.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag